Ontdek alles over onze Schoonmaakdiensten

Bij Iris Proxy begrijpen we dat elke klant uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om schoonmaak. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de eisen van kleine bedrijven en zelfstandigen. Maatwerk, lokale expertise, en een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid is waar Iris Proxy voor staat.

Diensten

Onze diensten omvatten

Periodieke schoonmaak

We bieden periodiek onderhoud voor kantoren, bedrijfsruimtes en administratieve gebouwen. Het periodieke onderhoud wordt afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. We werken met professionele materialen en apparatuur, en houden rekening met de geldende wet- en regelgeving.

Eénmalige schoonmaak

Naast periodieke schoonmaak bieden we ook eenmalige schoonmaakdiensten aan. Denk hierbij aan het reinigen van gevels en ramen, het opkuisen na bouwwerkzaamheden of het reinigen van tapijten.

Glas- en gevelreiniging

We hebben een team van professionele glazenwassers die ervoor zorgen dat uw ramen er altijd kraakhelder uitzien. Ook voor gevelreiniging kunt u bij ons terecht. We werken met de meest geavanceerde technologieën om uw gebouw weer als nieuw te laten stralen.

Iris Proxy

Trademark of Alcyon bv
Poortakkerstraat 41d, 9051 Gent
BTW BE0446955214


    © Alcyon 2024