Ontdek de story achter de rebranding

Een nieuwe identiteit, maar dezelfde Kwaliteit

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Alcyon. Een naam die bekend staat om zijn schoonmaakdiensten in het Gentse en omgeving sinds 1992, welke ook al 19 jaar deel uitmaakt van de Iris-familie.
Nu, als Iris Proxy blijven we trouw aan onze manier van werken en de service die we reeds leveren aan onze klanten. Echter om onze diensten te versterken en onze focus te leggen op lokale expertise introduceren we nu Iris Proxy als lokale partner die uw unieke behoeften begrijpt. 

Wat betekent dit voor u?

Niets verandert voor u. U kunt dezelfde hoge kwaliteit en service verwachten van het vertrouwde team dat u al jaren bedient. Onze naam mag dan veranderen, maar onze inzet aan uw tevredenheid blijft onveranderd. Wij blijven dezelfde passie en vastberadenheid inzetten om aan uw schoonmaakbehoeften te voldoen.

Waarom de rebranding?

We hebben gemerkt dat er een groeiende vraag is naar onze diensten buiten Gent. Om deze vraag te beantwoorden en onze uitstekende service toegankelijk te maken voor meer klanten in verschillende regio's, hebben we besloten om onder één enkele merknaam te opereren: Iris Proxy. Dit stelt ons in staat om onze services beter te positioneren en een breder publiek te bereiken, terwijl we onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid behouden.

Wat kunt u verwachten?

 • Het Team
  Ons toegewijde team blijft ter u beschikking. U krijgt dezelfde vertrouwde gezichten te zien.
 • Dezelfde Service
  Onze schoonmaakdiensten blijven precies zoals u ze gewend bent.
 • Breder Bereik
  Met Iris Proxy willen we onze diensten toegankelijk maken voor meer klanten in verschillende regio's, terwijl we onze lokale nabijheid en betrokkenheid behouden.
 • Snelle Reactietijd
  Als lokale speler kunnen wij sneller reageren op dringende schoonmaakbehoeften of onverwachte situaties, wat belangrijk is voor het waarborgen van hygiëne en klanttevredenheid. 
 • Flexibiliteit
  Iris Proxy kan flexibeler omgaan met specifieke verzoeken en aanpassingen in het schoonmaakschema, aangezien we minder logistieke uitdagingen hebben.
 • Betere Communicatie
  Onze lokale aanwezigheid maakt het gemakkelijker met jullie te communiceren en een goede relatie op te bouwen met jullie, wat leidt tot een betere service en klantgerichtheid.
 • Duurzaamheid
  Minder reistijd en transport leidt tot een lagere ecologische voetafdruk, wat een positieve bijdrage levert aan milieuduurzaamheid. 
 • Lokale Kennis
  Als lokaal schoonmaakbedrijf kunnen wij beter inspelen op de specifieke behoeften en verwachtingen van onze klanten wat resulteert in een service die beter aansluit op jullie wensen van de klant. U kan blijven rekenen op onze expertise

Met onze jarenlange ervaring en lokale expertise streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. We waarderen uw vertrouwen in ons en blijven ons inzetten om u nu en in de toekomst de beste service te bieden. Samen met u willen we een blijvende impact maken op uw omgeving. Bedankt voor uw vertrouwen in Iris Proxy.

Iris Proxy trademark of Alcyon bv
Iris Proxy

Trademark of Alcyon bv
Poortakkerstraat 41d, 9051 Gent
BTW BE0446955214


  © Alcyon 2024